Notícies
d'actualitat

Uncategorized

Amb la signatura del conveni de col·laboració el passat 20 de gener, la Fundació Ona Futura s’ha convertit en el patrocinador principal de la Fundació Victoria de los Ángeles, que té com a objectius la preservació del llegat de la gran soprano Victoria de los Ángeles així com la formació de joves talents en el camp de la lírica i la música clàssica.

Després de la rúbrica, Inma Farran, presidenta de la Fundació Ona Futura, es va mostrar “molt satisfeta per poder continuar aquesta col·laboració”. Per part seva, la presidenta de la Fundació Victoria dels Àngels, Helena Mora, va agrair “el suport incondicional que Inma Farran ens ha donat des del principi” i que aquest conveni significa “poder continuar creixent junts”.

Uncategorized

El passat 29 d’octubre de 2020, l’Ajuntament d’Alcúdia (Mallorca) i la Fundació Ona Futura van signar un conveni marc de col·laboració i de cessió d’espais entre totes dues entitats. La rúbrica, que és realitzo en el Saló de Plens del consistori, va ser ratificada per l’alcaldessa de la ciutat, Bàrbara Rebassa, i la presidenta de la Fundació Ona Futura, Inmaculada Farran, i va comptar amb la presència d’altres regidors i representants de la Fundació.

Amb aquest conveni, les dues entitats mostren la seva disposició a “impulsar i realitzar conjuntament actes i esdeveniments que siguin d’interès general i compleixin els objectius o finalitats pròpies o comunes de totes dues institucions”.

Precisament, i dins d’aquesta voluntat de col·laboració, amb posterioritat a la signatura del conveni, la Fundació Ona Futura va presentar als representants del consistori el Projecte Nacra, l’objectiu del qual és la protecció i regeneració del prat de posidònia oceànica de la platja d’Aucanada (Alcúdia), i que compta també amb la col·laboració de l’empresa Underwater Gardens, experts en la utilització de tecnologia per a solucionar les necessitats de regeneració dels ecosistemes marins, adaptant cada sistema a les especificitats del lloc; i el suport de la Fundació Mare Mar.

TOP