Projecte Seafood Impact

El mar és un sistema enorme, però no infinit, i aquest desconeixement de la majoria d'espècies sumat als hàbits de consum fa que hi hagi una sobreexplotació de les espècies més conegudes i consumides. Des d'Ona Futura arrenquem aquest projecte on l'objectiu és estudiar la informació nutricional d'altres espècies de peix no tan consumides per promoure un consum més responsable i variat de peix.

Projecte Nacra

La posidònia oceànica és una planta aquàtica pròpia de la mar Mediterrània que forma prats submarins amb una gran importància ecològica, ja que contribueix a frenar l'erosió de la línia de costa, contribueix a l'oxigenació de l'aigua i és l'hàbitat de protecció i reproducció de moltes subespècies marines. Per tots aquests motius, se la considera un bon indicador de la qualitat de les aigües marines de la costa.

Fotografia de GRID-Arendal @flicker

Projecte Oxygen

A través de l'anàlisi de les dades proporcionades per l'Ajuntament d’Alcúdia (Mallorca) sobre la qualitat de l'aigua en les llacunes d'Alcúdia, hem pogut demostrar que l'activitat de cable-esquí que realitza l'empresa “Wake Park” contribueix a la millora de la qualitat de l'aigua. Amb aquest estudi es demostra que les activitats turístiques també poden ser beneficioses per al medi ambient.

Ens ajudes a construir
un futur millor?

Si tens un projecte mediambiental o cultural a favor de la Mediterrània, et volem escoltar.

TOP