MENT I MAR

"Ment i Mar" té com a propòsit fomentar el benestar, connectant la salut mental amb activitats ludicoesportives, i alhora promoure la neteja i la cura de l'entorn marí reforçant el vincle emocional amb la natura.

Inicialment aquest projecte es durà a terme a la costa catalana i està enfocat cap a persones interessades a participar de les activitats que promoguin el benestar general i creïn hàbits saludables de comportament.

Projecte Seafood Impact

El mar és un sistema enorme, però no infinit, i aquest desconeixement de la majoria d'espècies sumat als hàbits de consum fa que hi hagi una sobreexplotació de les espècies més conegudes i consumides. Des d'Ona Futura arrenquem aquest projecte on l'objectiu és estudiar la informació nutricional d'altres espècies de peix no tan consumides per promoure un consum més responsable i variat de peix.

Projecte Sea Meadows

La Fundació Ona Futura lidera projectes de protecció i regeneració marina per incrementar la biodiversitat i la bioabundància. El seu enfocament es basa en la col·laboració amb el departament de Materials de l'Institut Químic de Sarrià i el desenvolupament d'estructures marines sostenibles i completament ecològiques.

Fotografia de GRID-Arendal @flicker

Projecte Oxygen

A través de l'anàlisi de les dades proporcionades per l'Ajuntament d’Alcúdia (Mallorca) sobre la qualitat de l'aigua en les llacunes d'Alcúdia, hem pogut demostrar que l'activitat de cable-esquí que realitza l'empresa “Wake Park” contribueix a la millora de la qualitat de l'aigua. Amb aquest estudi es demostra que les activitats turístiques també poden ser beneficioses per al medi ambient.

Ens ajudes a construir
un futur millor?

Si tens un projecte mediambiental o cultural a favor de la Mediterrània, et volem escoltar.

TOP