MENTE Y MAR

"Mente y Mar" tiene como propósito fomentar el bienestar, conectando la salud mental con actividades lúdico-deportivas, y a su vez promover la limpieza y el cuidado del entorno marino reforzando el vínculo emocional con la naturaleza.

Inicialmente este proyecto se llevará a cabo en la costa catalana y está enfocado hacia personas interesadas en participar de las actividades que promuevan el bienestar general y creen hábitos saludables de comportamiento.

Projecte Seafood Impact

El mar és un sistema enorme, però no infinit, i aquest desconeixement de la majoria d'espècies sumat als hàbits de consum fa que hi hagi una sobreexplotació de les espècies més conegudes i consumides. Des d'Ona Futura arrenquem aquest projecte on l'objectiu és estudiar la informació nutricional d'altres espècies de peix no tan consumides per promoure un consum més responsable i variat de peix.

Proyecto Sea Meadows

La Fundación Ona Futura lidera proyectos de protección y regeneración marina con el objetivo de incrementar la biodiversidad y la bioabundancia. Su enfoque se basa en la colaboración con el departamento de Materiales del Institut Químic de Sarrià y en el desarrollo de estructuras marinas sostenibles y completamente ecológicas.

Fotografia de GRID-Arendal @flicker

Projecte Oxygen

A través de l'anàlisi de les dades proporcionades per l'Ajuntament d’Alcúdia (Mallorca) sobre la qualitat de l'aigua en les llacunes d'Alcúdia, hem pogut demostrar que l'activitat de cable-esquí que realitza l'empresa “Wake Park” contribueix a la millora de la qualitat de l'aigua. Amb aquest estudi es demostra que les activitats turístiques també poden ser beneficioses per al medi ambient.

Ens ajudes a construir
un futur millor?

Si tens un projecte mediambiental o cultural a favor de la Mediterrània, et volem escoltar.

SUBIR